Detail Cantuman

PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI

PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI


ABSTRACK
SATRIA SUPRIANTO (2017). the effect of cash flow and inventory turnover to the liquidity level in food and beverage manufacturing companies listed on the Indonesian stock exchange. (guided by A. Mansyur Tanra and Zulkarnain Basir)
The objective of this research is to analysis the effect of cash flow and inventory turnover to the liquidity level in food and beverage manufacturing companies.
the population in this research are all companies included in food and beverage manufacturing companies listed on bei years 2013-1015 as many as 14 companies. the sampling method used is purposive sampling and obtained 11 companies in a year so that obtained the number of samples are 33. Data analyses in this research use the multiple regression analysis by using spss 21 software.
According to partial data analysis result or t-test, cash flow variables has no significant effect to liquidity level and inventory turnover variables has significant effect to liquidity level in food and beverage manufacturing companies. simultaneously cash flow and inventory turnover has significantly effect to the liquidity level in food and beverage manufacturing companies listed on the Indonesian stock exchange
Keywords : Cash Flow. Inventory Turnover. Liquidity Level


LOADING LIST...

LOADING LIST...

Detail Information

Bagian Informasi
Pernyataan Tanggungjawab
Pengarang SATRIA SUPRIANTO - Personal Name (Pengarang)
Edisi
No. Panggil
Subyek
Klasifikasi
Judul Seri
GMD Manuscript
Bahasa English
Penerbit STIEM Bongaya Makassar
Tahun Terbit 2018
Tempat Terbit Makassar
Deskripsi Fisik
Info Detil Spesifik

  Tags :

Citation

SATRIA SUPRIANTO. (2018).PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI().Makassar:STIEM Bongaya Makassar

SATRIA SUPRIANTO.PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI().Makassar:STIEM Bongaya Makassar,2018.Manuscript

SATRIA SUPRIANTO.PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI().Makassar:STIEM Bongaya Makassar,2018.Manuscript

SATRIA SUPRIANTO.PENGARUH ARUS KAS DAN PERPUTARAN PERSEDIAAN TERHADAP TINGKAT LUKUIDITAS PADA PERUSAHAAN MANUFAKTUR SEKTOR MAKANAN DAN MINUMAN YANG TERDAFTAR DI BEI().Makassar:STIEM Bongaya Makassar,2018.Manuscript

 



Repository STIEM Bongaya

Repository STIEM Bongaya merupakan media penyimpanan dokumen karya ilmiah berupa skripsi, tesis, dan laporan penelitian civitas akademika  STIEM Bongaya Makassar

Media Sosial / Kanal

Facebook Repository STIEM Bongaya Makassar
Youtube Repository STIEM Bongaya Makassar
Instagram Repository STIEM Bongaya Makassar

Alamat

PERPUSTAKAAN STIEM BONGAYA
Jl. Letjen. Pol. Mappaoddang No.28
Kota Makassar, Sulawesi Selatan
Tlp: (0411) 873797 / +628124224687
Email: perpustakaan@stiem-bongaya.ac.id